12,5 jarig jubileum TailorMinds bij de Efteling

Dit jaar bestaat TailorMinds twaalf en een half jaar. Dit hebben we afgelopen zaterdag gevierd door samen met collega’s, hun partners en kinderen een dagje Efteling te organiseren. Een korte terugblik.

Een bijzonder natte dag

Afgelopen zaterdagmorgen werden onze collega’s en hun gezinsleden welkom geheten bij de ingang van de Efteling. Voor veel van de expats was dit de eerste kennismaking met de Efteling. Als bijvangst hadden we een bijzonder natte dag omdat het weer niet echt meezat. Toch merkten we dat dit de pret niet mocht drukken, iedereen was goed voorbereid vanwege de weersvoorspelling. Voor de collega’s die dat konden gebruiken hadden we extra paraplu’s meegebracht. In totaal met meer dan 100 man kon het bezoek aan de Efteling beginnen.

Tegoedkaart

Bij de ingang hebben we iedereen nog even kort gesproken. Voor onze collega’s was naast de entreetickets voor de Efteling ook een tegoedkaart beschikbaar om gedurende de dag te kunnen eten en drinken. Vervolgens ging ieder in een groepje of met het eigen gezin op pad. Voor de mensen die alleen waren en het gezellig vonden om samen te gaan werden kleine groepen gevormd.

Positieve feedback

De rest van de dag was het steeds verrassend om bij verschillende attracties ineens weer een collega te ontmoeten, veelal te herkennen aan de TailorMinds paraplu. Aan het einde van de middag ging iedereen nat, maar voldaan naar huis. We kregen veel appjes en mailtjes die enthousiast refereerden aan een ontzettend vermakelijke dag. Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden, hebben we wat foto’s toegevoegd.

Energie uit verbindingen?

Een gezellig uitje kan een reden zijn om voor TailorMinds als potentiele werkgever te kiezen. Maar er zijn er meer. Zo hebben we interessante projecten en mooie vacatures voor engineers in de farmaceutische industrie. Werken met en voor TailorMinds betekent meer, lees hierover het gedeelte bij aanpak: Aanpak – TailorMinds op onze website en neem contact op als dit je aanspreekt.