Baie dankie Ernest

Afgelopen weekend zouden we afscheid nemen van onze collega Ernest. Een Project Engineer die iets meer dan drie jaar via TailorMinds op verschillende projecten heeft gewerkt binnen de Nederlandse farmaceutische industrie.

Afscheid

Normaliter melden we de verwelkomingen van onze (aanstaande) collega’s. Als detacheringsbureau zijn we naast (tijdelijke) werkgever ook een doorstroomhuis voor onze opdrachtgevers. Dat betekent dat de meeste van onze collega’s na een afgesproken periode in dienst treden bij hen. Dit is ook het geval voor Ernest.

In 2020 was hij één van onze eerste Zuid-Afrikaanse collega’s waarna er velen volgden. Overigens was zijn aankomst in Nederland een paar dagen voordat de corona-lockdown begon. Ondanks een tumultueuze start wist Ernest snel zijn stempel te drukken op de kwaliteit van werk bij onze opdrachtgever. Begin dit jaar volgde de wens van zowel hem als de opdrachtgever om een overstap te realiseren. Op basis van prima communicatie en het maken van duidelijke afspraken kon Ernest de gewenste transfer maken.

Als erkend referent bij de IND is het onze taak om hem correct af te melden. Daarbij attenderen wij onze vertrekkende collega’s erop dat zaken zoals de formaliteiten bij de IND en de Belastingdienst belangrijk zijn om op te volgen om te voorkomen dat de verworven rechten niet worden verloren.

Meer dan een collega

Naast dat hij zijn werk bij onze klant deed naar tevredenheid verrichte heeft Ernest ook TailorMinds geholpen met het voorbereiden van ons bezoek aan Zuid-Afrika afgelopen jaar. Dankzij hem werd een breed netwerk (aan)gesproken, was hij onze gids op locatie en tot slot was hij de grappenmaker wat tot zakelijk plezier leidde.

Afgelopen weekend zouden we een op gepaste manier afscheid nemen als collega’s zoals het zo vaak de afspraken met Ernest: met veel plezier en lekker eten. Vanwege verandering in de plannen gaan we dit nog op een ander moment inhalen. In ieder geval bedanken we Ernest voor zijn inzet en zullen in contact blijven.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Spreekt dit verhaal je aan? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere collega’s bij TailorMinds? Neem gerust een kijkje op onze pagina met alle referenties. Geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen binnen de farmaceutische industrie? Neem gerust contact met ons op.