Belastingmiddag

Afgelopen vrijdagmiddag was het gezellig druk op kantoor bij TailorMinds. Met onze partner Annonu, waarmee we onder andere samenwerken op het gebied salarisverwerking, organiseerden we een belastingmiddag ter ondersteuning bij het doen van belastingaangifte. Leuker kunnen we het niet maken…, of toch?

Complex

Niet elke collega weet hoe het doen van de belastingaangifte werkt. Ondanks de veelheid aan hulpmiddelen, boeken of handleidingen wordt het doen van aangifte als complex ervaren. Om deze reden bieden we onze collega’s hulp aan bij het doen van belastingaangifte. was aanwezig op kantoor voor 1-op-1 meetings. Vooraf was een deel van onze collega’s al op kantoor om samen te lunchen. We hebben vlakbij het kantoor een slager die lekkere “luxe” broodjes verzorgde voor ons. Het werd gezellig druk waarbij er gelegenheid was om met elkaar bij te praten. Na de lunch kon men privé met Nordin in gesprek om de aangifte voor te bereiden en te bespreken wat er aangeleverd moet worden.

Eerste aangifte

Als je emigreert naar Nederland komt er veel op je af. Na voltooiing van een kalenderjaar is er ook de eerste aangifte die gedaan moet worden. Een eerste aangifte is extra complex omdat je dan nog niet bekend ben met het Nederlandse belastingsysteem. Daarnaast gaat een aangifte over een volledig kalenderjaar waarbij de meeste expats in hun eerste jaar fiscaal een gebroken jaar hebben. Omdat we bij TailorMinds ernaar streven ook op dit gebied de cirkel rond te maken, hoort hier vanzelfsprekend het aanbod voor hulp bij de eerste belastingaangifte bij.

Privé

Behalve het verzorgen of aanbieden van de loonstroken en de jaaropgave is dit een proces wat we alleen faciliteren. Het invullen en de uitkomsten zijn privé. Precies om die reden is het fijn om te weten dat onze collega’s het deskundige advies van Nordin van Annonu kunnen gebruiken om tot een correcte aangifte te komen.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Spreekt dit verhaal je aan? Bent u opdrachtgever en op zoek naar een betrokken partner voor uw  capaciteitsvraagstukken? Neem gerust contact met ons op. Ben je een engineer of een technisch specialist in de chemische, voedingsmiddelen en/of farmaceutische industrie en geïnteresseerd in de mogelijkheden in Nederland? Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina.