Voorbereiding documentatie

In de laatste jaren hebben we bij TailorMinds veel kandidaten geholpen aan nieuwe baan en/of project. Deze functies worden voornamelijk uitgevoerd in Nederland. Voordat een nieuwe collega aan de slag gaat, zijn er een aantal formaliteiten te regelen.

Arbeidsovereenkomst

Allereerst het vastleggen van de arbeidsvoorwaarden in de arbeidsovereenkomst. Hierin leggen we onder andere vast welke functie iemand verantwoordelijk voor is, waar iemand zijn functie gaat uitvoeren, het salaris voor het aantal uren per week dat iemand werkt en de opzegtermijn.

Het contract wordt getekend om vervolgens in de kast te leggen. In een overleg kan alles bespreek zijn. Zodra er iets is wat onduidelijk is, halen we de overeenkomst uit de kast om op basis daarvan de afspraken toe te passen.

Werkopdracht

In het geval van onze ‘externe’ collega’s, hebben we ook een werkopdracht van onze opdrachtgever nodig. Met hen leggen we bijvoorbeeld vast voor hoeveel uren iemand wordt ingezet, wat de verwachte start- einddatum is en de afspraken voor een eventuele overname.

Daarnaast voor ons een belangrijke factor: het tarief per gewerkt uur. Zonder een betalende opdrachtgever hebben we geen business. Dit tarief is voornamelijk opgebouwd uit het salaris, vergoedingen, pensioen en andere werkgeverslasten. Tot slot hebben we een vastgestelde marge waarmee we de kosten van het bedrijf dekken en een financiële buffer kunnen opbouwen.

Administratie

Als eenmaal de arbeidsovereenkomst en werkopdracht zijn vastgesteld, komt onze administratie aan bod. Zij leggen voor ons alle afspraken vast in ons systeem zodat de verloning, facturatie en controles soepel en conform afspraken verlopen. Om dit proces volledig af te ronden moeten we de identiteit van de collega vastleggen, een Nederlandse bankrekening hebben en een BSN noteren.

Werken bij TailorMinds

Sta je open voor een baan in Nederland in de farmaceutische industrie? Indien er passende mogelijkheden zijn bij TailorMinds, komen we graag met jou in contact. Neem gerust contact met ons op en wellicht nemen we binnenkort met jou het proces door.